Dalgliš ponovo u Liverpulu

Nekadašnji fudbaler i trener Liverpula Keni Dalgliš vratiće se u klub da bi radio sa mladim igračima i pomagao u pronalaženju investitora.

Izvor: B92

Petak, 03.07.2009.

18:30

Default images

Liverpul je poslednju titulu prvaka Engleske osvojio 1990. godine, kada je trener bio Dalgliš. Njega su ponovo angažovali američki vlasnici kluba da bi radio kao poslovni ambasador kluba i zauzeo funkciju na akademiji. Novi direktor Kristijan Purslou rekao je da će Dalgliš mnogo doneti klubu.

"Keni može da pomogne (treneru Rafaelu Benitesu) Rafi da unapredi našu akademiju, koja je ključ naših planova za budućnost. Siguran sam da će jako uspešno obavljati funkciju u klubu", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: