Četvrtak, 04.06.2009.

20:04

Kuzmanović u Fjorentini do 2013?

Menadžer srpskog fudbalskog reprezentativca Zdravka Kuzmanovića, Marko Naletilić izjavio je da će on uskoro produžiti ugovor sa italijanskom Fiorentinom.

Izvor: B92, Beta

Default images

Španski mediji nedavno su objavili da se za 21-godišnjeg igrača sredine terena interesuje ekipa Sevilje, ali i još nekoliko evropskih klubova. Kuzmanović je u dresu ’ljubičastih’ ove sezone odigrao 32 utakmice, a u klub je došao 2007. godine iz švajcarskog Bazela.

Fiorentina je ove sezone osvojila četvrto mesto u Seriji A, i igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Apsolutno je netačno da će Kuzmanović otići. Nema govora ni da će on otići u neki drugi italijanski klub. Reći ću ovo poslednji put, on nije na tržištu i uskoro će produžiti ugovor sa Fiorentinom do 2013. godine", rekao je Naletilić.

Kuzmanović je, do sada, za reprezentaciju Srbije odigrao 18 utakmica i postigao dva pogotka.

Fudbalsku reprezentaciju Srbije, u subotu, očekuje utakmica sa Austrijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: