Koroman u Portsmutu?

Izvor: Željko Èaèija

Utorak, 24.01.2006.

11:45

Default images

Kako B92 nezvanično saznaje reprezentativac Srbije i Crne Gore Ognjen Koroman, trebalo bi vrlo brzo da potpiše ugovor sa engleskim premijerligašom Portsmutom.

Postojala je mogućnost da to učini već u utorak uveče ali će najverovatnije i zvanično postati član novog kluba u sredu ili četvrtak. Ukoliko se sve završi do vikenda postoji velika mogućnost da Koroman debituje u nedelju protiv Liverpula.

27-ogodišnji igrač je već nekoliko dana u Engleskoj gde je otišao da se upozna sa klubom i pregovara sa vlasnicima. Odradio je jedan trening a kategorično je demantovao vesti da je trebalo da igra probnu utakmicu. Pregovori su završnoj fazi, praktično je sve dogovoreno i predstoji samo još formalni deo

Za dovođenje ofanzivnog igrača odbrane bili su zainteresovani Benfika, i nešto ranije Crvena zvezda kao i nekoliko timova iz Premijer lige, ali je sada verovatno da će Ognjen postati novi član ekipe Milana Mandarića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: