Nova vest
Vaterpolo

Petak, 20.10.2017.

21:45

Partizan nemoćan protiv Mladosti na Banjici

Vaterpolisti Partizana izgubili su od Mladosti na Banjici rezultatom 9:5, u drugom kolu regionalne Triglav lige.

Izvor: B92, vaterpolo vesti

Autor:B92, vaterpolo vesti

Partizan nemoćan protiv Mladosti na Banjici
Starsportphoto

Mladost je pobedu najavila već posle šest minuta igre, kada je vodila protiv crno-belih sa ubedljivih 4:0. Briljirao je na startu utakmice Luka Bukić, koji je postigao prva tri gola za goste.

Reprezentativac Hrvatske dva pogotka postigao je sa igračem više, a iz iste situacije na 4:0 je povisio iskusni centar, Kozmin Radu. Partizan je u nastavku uspeo da priđe na -2, ali više od toga nije mogao.

I dok su igrači Mladosti koristili svoje prilike sa igračem više, Partizan je promašivao.

Tek iz četvrte takve prilike, minut i po pre kraja prvog perioda, Đorđe Lazić je zatresao mrežu. Odmah na startu drugog perioda Ivan Domagoj Zović je iz peterca vratio svojoj ekipi +4 i gosti su tu razliku čuvali do kraja poluvremena. Obe ekipe su imale svoje prilike, ali je rezultat ostao nepromenjen.

Obećavali su crno-beli u trećoj četvrtini, brzo su stigli do dva pogotka, smanjili na 5:3, golovima Đorđa Vučinića i Lazića. Ekipa trenera Stefana Ćirića imala je potom još nekoliko dobrih šansi, ali nisu uspeli da dodatno smanje zaostatak. Mladost je to iskoristila da se ponovo odvoji i veliku prednost je održavala do kraja meča.

Mladost sada ima šest bodova, dok crno-beli imaju tri. Oni su u prvom kolu savladali u gostima Primorac rezultatom 10:7.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve