Nova vest
Vaterpolo

Utorak, 25.07.2017.

18:52

Maljković gledao 'Delfine': Ponašaju se savršeno

Predsednik OKS Božidar Maljković i generalni sekretar Đorđe Višacki prisustvovali su četvrtfinalnoj utakmici u kojoj je Srbija pobedila Australiju 15:5.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Maljković gledao 'Delfine': Ponašaju se savršeno
Foto: Vaterpolo savez Srbije

"Navikli smo da im dobro ide. Imaju manire najvećih šampiona. Živeo sam u trouglu velikana Mirka Sandića, Zorana Jankovića i tada najboljeg juniora Evrope Dragana Solomuna. Rezultati vaterpolista su rezultati svih nas. Imao sam u karijeri tave situacije da niz godina imamo tenziju velikih uspeha. I to mogu da uspešno rade samo vrhunski trener kakav je Dejan Savić i tim koji on vodi. Ponašaju se savršeno", rekao je Maljković.

Predsednik OKS koji je Igrama mladih u Djeru je dodao:

"Mađarska je strahovito napredovala, ulažu u sport u infrastrukturu. Nisu imali probleme kao mi. Ovako prvenstvo ni Amerikanci ne bi mogli da organizuju. Ako budemo mogao doći ću i na naredne mečeve i u svakom slučaju želim da kada se sve završi čestitam kolegi Miloradu Krivokapiću", dodao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve