Nova vest
Vaterpolo

Sreda, 31.08.2016.

13:45

Štefaneku i vaterpolistima po automobil

Olimpijski šampioni Davor Štefanek i vaterpolo reprezentacija Srbije dobili su od kompanije FIAT po automobil marke 500L posle zlatnih medalja na Igrama.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Štefaneku i vaterpolistima po automobil
Starsport

Direktorka FIAT-a za Srbiju Silvija Verneti uručila je ključeve rvaču Štefaneku i najmladjem članu "delfina" Nikoli Jakšiću.

"Ponosni smo što predstavljamo najbolje sportiste Srbije. Čestitala bih celom olimpijskom timu na rezultatima u Riju. FIAT se povezuje sa uspešnim sportistima i drago nam je što smo deo svega ovoga", rekla je Verneti u prostorijama FIAT-a u Beogradu.

Generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije Djordje Višacki zahvalio se italijanskoj kompaniji FIAT na podršci.

"Veliko je zadovoljstvo biti ovde, pre četiri godine smo započeli saradnju. Iako je FIAT strana firma svi u Srbiji je doživljavaju kao nacionalni brend. Promovisali su vrednosti koje su nama bliske srcu, a današnji dogadjaj je kruna saradnje. FIAT je pravi prijatelj srpskog sporta", poručio je Višacki.

Državni seketar za sport Predrag Peruničić je naglasio da su srpski olimpijci na pravi način predstavljali zemlju na Olimpijadi u Riju.

"Prolazi i ova sportska godina i zahvalio bih se svim srpskim olimpijcima na nastupu u Riju, posebno osvajačima medalja. Dostojno su predstavljali zemlju i navikli smo na njihove brojne uspehe. Već počinju pripreme za naredne Igre u Tokiju", zaključio je Peruničić.

Dogadjaju su prisustvovali i reprezentativka Srbije Andrea Arsović, biciklista Ivan Stević i radnici FIAT-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve