Nova vest
Vaterpolo

Subota, 26.07.2014.

11:45

Radiću se osvetilo potcenjivanje

U sportu nikada ne treba potcenjivati protivnika, a to je na svojoj koži najbolje osetio golman vaterpolo reprezentacije Crne Gore Zdravko Radić.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Srbija je posle velikog preokreta u petak savladala Crnu Goru sa 10:9 i plasirala se u finale Evropskog prvestva, a taj duel obeležio je jedan, ne baš sportski potez Radića.

Pri dominaciji "Ajkula" u prvom poluvremenu, Radić je lako uhvatio lob udarac Miloša Ćuka, a potom se podrugljivo nasmejao.

Međutim, kazna za potcenjivanje usledila je u samom finišu, kada je Srbija napravila pravi podvig i uspela da preokrene protiv, tada već preplašenih protivnika.

Upravo je Ćuk bio jedan od inicijatora preokreta, a postigao je najlepši gol na meču, kada je mrežu Radića zatresao sa devet metara za izjednačenje – 9:9.

Izraz lica Zdravka Radića dovoljno govori.

Inače, golman Radničkog ostaće upamćen i po tome što je u finalu Kupa ove sezone primio gol sa celog terena od Denisa Šefika, kojim je Zvezda stigla do pehara.

Srbija će u finalu igrati protiv Mađarske, dok će Crnogorci pokušati preko Italije da stignu do bronze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve