Nova vest
Vaterpolo

Subota, 05.01.2013.

13:22

VK CZ nema para za plate

VK Crvena zvezda krenuo je ambiciozno u novu sezonu, napravio sjajan tim dovođenjem Andrije Prlainovića, Denisa Šefika, Nikole Rađena, ali stigli su i problemi.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Naime, "crveno-beli" ne mogu da isplate zarade svojim igračima, plate navodno kasne već četiri meseca, pa je klub u teškoj finansijskoj situaciji.

"Primili smo jednu platu pre nekih mesec dana. Ima naznaka da ćemo da dobijemo ono što je predviđeno. Imamo strpljenja jer smo svesni teške situacije u zemlji" rekao je jedan od vaterpolista za "Sport".

Isti igrač Zvezde je istakao da ništa bolje nije ni u redovima kragujevačkog Radničkog, koji je takođe tokom leta uložio u najbolje vaterpoliste sveta, Vanju Udovičića i Filipa Filipovića, kao ni u Partizanu koji je u novu sezonu krenuo sa podmlađenim timom bez prvave zvezde.

U Zvezdi očekuju da će im u izmirenju obaveza pomoći kompanija "Gasprom", generalni sponzora SD Crvena zvezda ili bi Zvezdin vaterpolo klub mogao opet da doživi teške trenutke, taman kada se činilo da je stao na noge.

Zvezda ima problema i sa izmirenjem obaveza prema gradu za bazen na Novom Beogradu, koji klub košta više od 200.000 evra godišnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu