Nova vest
Vaterpolo

Ponedeljak, 20.08.2012.

15:09

„Velika Zvezda u interesu sporta“

Predsednik vaterpolo kluba Crvene zvezda Viktor Jelenić rekao je da je stvaranje jakog tima i dolazak petorice reprezentativca u interesu srpskog vaterpola.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Dovođenem Andrije Prlainovića, Duška Pijetlovića, Nikole Rađena, Denisa Šefika i Borisa Vapenskog, Zvezda je jasno dala do znanja da će u narednoj sezoni pokušati da prekine dugogodišnju dominaciju Partizana.

Sve što radimo, radimo u interesu vaterpola i sporta u Srbiji. Ne smemo da dozvolimo da se klubovi gase. Tužno je da pre dve godine finalnu utakmicu između Partizana i Vojvodine prati 50 ljudi. Vaterpolo je jeftin sport, želimo da razvijamo centre širom Srbije“, rekao je Jelenić na promociji najnovijih pojačanja.

Jelenić je apelovao na nadležne da pomognu Zvezdi da dobije svoj dom, kao što ga imaju Partizan i novosadska Vojvodina.

Voleli bismo da u bazenu pokažemo ko je bolji. Ovde smo samo zbog Zvezde i to je naša jedina stranka“, rekao je Jelenić.

Direktor Zvezde Igor Milojević rekao je da on i svi u klubu rade u interesu srpskog sporta i dece.

Projekat Crvena zvezda pokrenut je pre dve godine i ne odustajemo od toga. Ovo je veliki dan za Zvezdu. Kada se ovakvi asovi budu pojavili na bazenima, mladi će imati idole na koje mogu da se ugledaju“, rekao je Milojević.

Milojević je istakao da će koristi od jake Zvezde imati i Partizan, koji će sada imati zdravu i jaku konkurenciju iz koje će proizaći kvalitet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve