Nova vest
Vaterpolo

Petak, 13.01.2012.

12:27

VK Zvezda: Zašto naši ne idu na EP?

Vaterpolo klub Crvena zvezda u zvaničnom saopštenju negoduje jer je selektor Dejan Udovičić izostavio dvojicu članova ‘crveno-belih’ sa konačnog spiska za EP.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Reč je o Gojku Pijetloviću i Marku Avramoviću.

Iz Zvezde navode da će se javnosti povodom te odluke obratiti posle Evropskog prvenstva u Ajndhovenu kako se sada ne bi narušavala atmosfera u timu.

Saopštenje prenosimo u celosti i bez ispravki:

Vaterpolo klub Crvena zvezda po prvi put od svog ponovonog osnivanja, pre dve godine, na ovakav način želi da se obrati sportskoj javnosti.

Povodom novonastale situacije i brisanja sa spiska putnika za Prvenstvo Evrope dvojice naših igrača i dugogodišnji reprezentativaca Srbije, Gojka Pijetlovića i Marka Avramovića, osećamo dužnost prema našim igračima, članovima kluba, armiji navijača i prijateljima, koji su nam pomogli da u prethodne dve godine napravimo zapažene rezultate i vratimo NAŠU ZVEZDU na vaterpolo mapu EVROPE..

Iako nas niko zvanično nije obavestio da su naša dvojica igrača precrtani sa spiska reprezentacije,već smo za to saznali preko posrednika, želimo da kažemo sledeće:

-Od početka smo gledali samo interes SRPSKOG VATERPOLA I DECE koja treniraju u našem klubu. Nismo želeli da polemišemo sa drugima preko novina, jer smo smatrali da je bazen jedino mesto na kome treba da pričamo.Tako će biti i ovoga puta, radićemo i dalje u interesu domaćeg vaterpola i reprezentacije Srbije i pored činjenice da je Crvenoj zvezdi nanesena ogromna šteta,odstanjivanjem dvojice igrača sa spiska reprezentativaca. Svima je u interesu da NAŠA REPREZENTACIJA u Holandiji dođe do jedne od medalja,a svi se naravno nadamo zlatu. Zbog svega napred izrečenog, Vaterpolo klub Crvena zvezda najavljuje da će se obratiti javnosti i reći šta misli povodom, u najmanju ruku, čudne odluke selektora reprezentacije Srbije,gospodina Dejan Udovičića, po završetku prvenstva u Holandiji.

Želimo našim reprezentativcima i stručnom štabu da ih u Holandiji pre svega poslužili zdravlje, a uz malo sreće, nadamo se da će NAŠI MOMCI,još jednom obradovati ČITAVU NACIJU i dostojno, kao i do sada, reprezentovati SRBIJU najboljem mogućem svetlu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu