Nova vest
Vaterpolo

Nedelja, 10.07.2011.

19:05

Vaterpolisti pobedili Hrvatsku

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je Hrvatsku sa 8:7 (1:1, 4:2, 2:1, 1:3), u pripremnoj utakmici pred SP u Šangaju.

Izvor: B92, www.waterpoloserbia.org

Autor:B92, www.waterpoloserbia.org

Default images

Tri gola za Srbiju postigao je Andrija Prlainović, dok je Duško Pjetlović postigao gol manje.

Ekipa Dejana Udovičića igrala je bez prvog golmana Slobodana Sora koji se razboleo i verovatno neće braniti ni u drugom duelu protiv Hrvstake koji je na programu u ponedeljak.

U pripremnoj utakmici koja je protekla u prijateljskoj, sporoj igri Srbija je zahvaljujući boljoj igri u prve tri četvrtine pobedila Hrvatsku. Nisu se naprezali igrači oba tima, oseća se još umor od puta i aklimatizacije. Teško je bilo za igru, temperatura vode preko 30 stepeni.

“Rezultat uopšte nije bitan. Malo smo angažovanije igrali nepune tri četvrtine. Probali smo i nešto uspeli da vidimo”, rekao je kratko selektor Udovičić.

Srbija – Hrvatska 8:7 (1:1, 4:2, 2:1, 1:3)

SRBIJA: G.Pijetlović, Avramović, Gocić 1, Udovičić, Ćuk 1, D.Pijetlović 2, Nikić, Aleksić, Rađen, Filipović 1, Prlainović 3, S. Mitrović, B.Mitrović. Selektor: Udovičić.
HRVATSKA: Pavić, Burić, Bošković, Dobud, Joković, Muslim 3, Karač, Bušlje, Sukno 1, Barać, Paškvalin 1, Obradović 2, Buljubašić. Selektor:Rudić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu