Nova vest
Vaterpolo

Petak, 13.08.2010.

23:48

Vaterpolisti sparinguju sa Hrvatima

Najbolji vaterpolisti Srbije otputovali u Rijeku gde će sparingovati sa Hrvatskom ,a potom nastaviti na pripreme u Sloveniju.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Vaterpolisti su otputovali za Ljubljanu, odakle su autobusom stigli u Rijeku, gde će dva dana da vežbaju sa Hrvatima.

Posle četiri sparing treninga, verovatno i meča iza zatvorenih vrata, naši se sele u Kranj, kako bi se osvežili za EP od 29. avgusta do 11. septembra u Zagrebu.

“Možda je malo neobično da sparingujemo sa velikim konkurentom. Ali, bolje je da treniramo sa Hrvatima, nego da vežbamo sami. U Kranju je planiran oporavak, kako bi što svežiji dočekali šampionat Starog kontinenta”, rekao je Marko Avramović.

Svetski prvaci počeli su pripreme 6. juna i ostale su još dve nedelje da se što bolje uigraju.

“Jedva čekamo da počne. Ne opterećujemo se rezultatom, niti želimo nešto da obećavamo. Idemo kao uvek korak po korak. U ovom trenutku najbitnije su nam dve startne utakmice, sa Grčkom i Mađarskom. Osnovni cilj nam je da se plasiramo u polufinale, a posle je sve moguće”, miran je Avramović.

Selektor Udovičić na pripreme u Hrvatskoj i Sloveniji poveo je 17 igrača: Sora, Gojka i Duška Pijetlovića, Stefana i Branislava Mitrovića, Avramovića, Gocića, Udovičića, Vapenskog, Nikića, Aleksića, Rađena, Filipovića, Prlainovića, Miličića, Vuksanovića i Šaponjića.

Andrija Prlainović: 



Duško Pjetlović:
 


Slobodan Soro:
 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve