Nova vest
Vaterpolo

Sreda, 24.02.2010.

16:07

Udovičić: "Ponovo od 15. marta"

Vaterpolisti Srbije uspešno su prebrodili četvrtu prepreku u Svetskoj ligi, savladavši Tursku, a selektor Dejan Udovičić novo okupljanje zakazao je za 15. mart.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Ponovo ćemo se okupiti 15. marta, dan uoči utakmice petog kola protiv Rumunuje u Beogradu. Susret će biti organizovan u okviru manifestacije Dani vaterpola. Rumunija se bori sa Španijom za prolaz na završni turnir i sigurno je da će uraditi sve ne bi li nas iznenadila", rekao je Udovičić.

Prema njegovim rečima, višednevno okupljanje prethodne sedmice, uz dva zvanična susreta, bilo je veoma korisno. Pored negovanja odlične atmosfere, stručni štab je video i nekoliko igrača koji, uz dosta rada, mogu da predstavljaju osveženje u nacionalnom timu. Tako je u Istanbulu pružena šansa Vapenskom i Vuksanoviću, a sigurno je da će takvih provera biti još.

"Želimo da budemo prvi u grupi. Znali smo da Turska nema kvalitet da nas ugrozi, a zadovoljan sam jer nismo igrali opušteno. Bio je to dobar trening za nas", rekao je Živko Gocić.

Uoči utakmice, predsednik vaterpolo federacije Turske Vedeta je obavestio Marka Stefanovića i Đorđa Perišića da njegova zemlja prihvata sportsko-tehnički sporazum o sardanji dva saveza i sada treba samo dogovoriti konkretne zajedničke akcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve