Nova vest
Vaterpolo

Utorak, 28.04.2009.

20:11

Emil Nikolić trener Partizana?

Novi trener vaterpolista Partizana Rajfajzen mogao bi da bude doskorašnji prvi stručnjak Juga Emil Nikolić, piše "Sport".

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Kotoranin je najozbiljniji kandidat da zameni Dejana Udovičića, koji je podneo ostavku posle eliminacije u četvrtfinalu Evrolige od Juga. Nikolić je sa Dubrovčanima dva puta u poslednje četiri godine eliminisao "crno-bele" na putu ka završnom turniru Evrolige.

Jug je pod vođstvom Nikolića tri puta igrao u završnici najelitnije evropskog klupskog takmičenja, a 2006. godine je osvojio titulu prvaka Evrope. U medijima se pominju imena još nekolicine kandidata za trenera Partizana - Nebojša Novoselac, Goran Rađenović, Igor Milanović, pa i malo verovatne opcije Petar Porobić i Nikola Stamenić.

Ako Nikolić zaista bude imenovan za novg trenera Partizana, klub sa Banjice odstupio od tradicije stvaranja trenera iz sopstvenih redova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve