Dobio otkaz zbog izazivanja tuče

Urugvajski prvoligaš Huventud raskinuo je ugovor sa igračem koji je tokom meča sa Vonderersom izazvao tuču, zbog koje je isključeno čak 16 fudbalera.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 30.10.2012.

14:38

Default images

Predsednik Huventuda Jamandu Kosta precizirao je da je ugovor raskinut sa Kristijanom Latoreom, a da će i ostali igrači koji su učestvovali u tuči biti na odgovarajući način kažnjeni.

Potpredsednik Vonderersa Gaston Inda takodje je sa svoje strane najavio kazne protiv svojih fudbalera.

Utakmica 9. kola prvenstva Urugvaja izmedju Montevideo Vonderersa i Huventuda (3:3) završena je u haosu pošto je sudija, nakon što je prethodno isključio jednog igrača, dodelio još 16 crvenih kartona posle meča zbog opšte tuče.

Strasti su uzburkane pred sam kraj susreta odigranog u nedelju u Montevideu, kada su domaći igrači Vonderersa smatrali da je trebalo da bude dosudjen penal posle prekršaja nad Gastonom Rodrigesom, preneli su lokalni mediji.

U trenutku kada je sudija označio završetak utakmice usledila je tuča izmedju igrača, koji su se udarali nogama i rukama, a sudija Leodan Gonsales dodelio je 16 crvenih kartona, po osmorici fudbalera iz svakog tima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

8 h

Podeli: