Dominacija Embida, novi dabl-dabl Vučevića

Džoel Embid je sa 31 poenom obezbedio ubedljivu pobedu Filadelfiji na gostovanju Indijani 141:121.

Izvor: B92

Nedelja, 19.03.2023.

09:00

Dominacija Embida, novi dabl-dabl Vučevića
Foto: Profimedia

Uz centra Filadelfije istakao je i Tajriz Meksi koji je ubacio identičan broj poena kao i Embid.

Uz njih dvojicu Tobajas Heris je imao 24 poena.

Kod Indijane, Nesmit je bio najefikasniji sa 25 poena, Nembard je upisao 22, dok je Majls Tarner dodao 20 poena.

Filadelfija u sledećem kolu gostuje Čikagu, dok Indijana će takođe gostovati ali Šarlotu. Košarkaši Toronta su na svom parketu sa 122:107 bili bolji od Minesote.

Fred VanVlit je predvodio Reptorse sa 28 poena. Paskal Sijakam je upisao dabl dabl učinak sa 27 poena i deset skokova, dok je Trent imao 19 poena.

Kod Minesote Rid je bio najefikasniji sa 22 poena, Mekdenijels je imao 18, a Rudi Gober je bio dobar sa 14 poena i 12 skokova.

Milvoki će biti naredni protivnik ekipi Toronta, dok će Minesota gostovati Njujorku. Košarkaši Čikaga su bili sigurni sa svom terenu i sa 113:99 bili bolji od Majamija i tako upisali drugu pobedu zaredom.

U Junajted centru u redovima pobedničke ekipe najbolji je bio Demar Derozan sa 24 poena i deset asistencija, Zek Levin je upisao 18 poena, isto toliko je imao I Vajt. Crnogorski košarkaš Nikola Vučević je imao dabl dabl učinak sa 13 poena i deset skokova.

Kod Majamija, Džeremi Batler je bio najbolji sa 24 poena, Bem Adebajo je dodao jedan poen manje , dok je Strus upisao 20 poena.

Čikago će u sledećem kolu gostovati Filadelfiji, a Majami će gostovati Detroitu. Ovogodišnji hit NBA lige ekipa Sakramenta je upisala novu pobedu, ovoga puta sa u gostima bili bolji do Vašingtona sa 132:118.

Domantas Sabonis je upisao novi dabl dabl, jer je imao 30 poena uz deset skokova, Dejvis je imao 21 poen, dok je Marej sakupio jedan poen manje.

Kod Vašingtona, najbolji je bio Kuzma sa 33 poena, Bil je imoa 20 poena, dok je Kispert upisao 13 poena.

Sakramento će gostovati Juti, a Vašington će gostovati Orlandu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: