Kako sačuvati Dončića? "Staviću ga u zamrzivač"

Trener Dalasa Džejson Kid imao je zanimljiv odgovor kada je upitan na koji način će održati Luku Dončića svežim za mečeve.

Izvor:

Nedelja, 04.12.2022.

13:00

Kako sačuvati Dončića?
EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS SHUTTERSTOCK OUT

Zvezda Maveriksa se mučila u prvom poluvremenu meča sa Njujork Niksima, ali je u nastavku uspeo slovenački košarkaš da prebaci u viši stepen prenosa i donese svom timu trijumf (121:100).

Meč je završio sa 30 poena, osam skokova i sedam asistencija, pa je okupljene novinare zanimalo kako će ga Kid sačuvati za plej-of kada Dončić iz večeri u veče nosi svoj tim.

"Staviću ga u zamrzivač. Mislim da smo kupili jedan za avion, videćemo da li staje", našalio se Kid.

Potom je i ozbiljno odgovorio na pitanje.

"Luka je specijalan. Voli da se takmiči. Reći će mi kad je umoran. Vodi računa o svom telu i želi da pomogne timu. To je nešto na šta kao tim moramo da obratimo pažnju. Da se potrudimo da bude spreman tokom ovog maratona", zaključio je Kid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: