"Primetili smo da izlaze i da se druže, sinoć su glasno pevali"

Američki novinar Kajl Gun nalazi se u "Dizni svetu" u Orlandu gde je prethodnih dana primetio da se košarkaši sa ovih prostora intenzivno druže.

Izvor: PT

Petak, 28.08.2020.

09:00

Default images

Gun pokriva Los Anđeles Lejkerse i izveštava pre svega sa njihovih utakmica, međutim u četvrtak je sa pratiocima podelio zanimljivu informaciju.

"Evo jedne vedre teme iz 'mehura': Prethodnog dana primetili smo da evropski visoki košarkaši izlaze napolje i da se druže. Sinoć su glasno pevali. Nurkić, Jokić, Zubac, Boban i Dončić", napisao je Gun.

Novinar Tim Rejnolds mu je odgovorio da nikako ne sme da zaboravi na Gorana Dragića koji je bio s njima. Takođe, po slici koja nam je došla tu je bio i crnogorski centar Nikola Vučević.

Goran Dragić je u četvrtak uveče na društvenim mrežama podelio sliku na kojoj se nalaze pomenuti košarkaši, a ubrzo je objavljen i video iz "mehura".

Zaista je lepo videti da se košarkaši s prostora nekadašnje Jugoslavije druže u Orlandu.

Inače, NBA sezona trebalo bi da bude nastavljena u subotu nakon što je prekinuta zbog bojkota košarkaša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: