Dončić: Govorio mi je ružne stvari; Moris: Neću da se izvinim za ovo sr*nje

Jedan od detalja koji je obeležio petu utakmicu Los Anđeles Klipersa i Dalas Maveriksa bio je duel Markusa Morisa i Luke Dončića.

Izvor: MT

Sreda, 26.08.2020.

13:10

Dončić: Govorio mi je ružne stvari; Moris: Neću da se izvinim za ovo sr*nje
Photo by Ashley Landis-Pool/Getty Images

Amerikanac je početkom trećeg kvartala nagazio Slovenca na roviti levi zglob, a mnogi smatraju da je to učinio namerno.

Ubrzo posle meča Moris je na Tviteru pokušao da objasni o čemu se zapravo radilo.

"Igram košarku sa velikim poštovanjem i za sebe i za druge igrače. Da mislite da sam nekoga namerno želeo da povredim za mene je ludo. Deset godina igram protiv najboljih. Stvari ostavljam na terenu", napisao je Moris i dodao:

"Košarka nikad nije bila toliko ozbiljna da bih želeo nekoga da povredim. I neću da se izvinjavam za ovo sr**e jer znam šta svakodnevno ulažem. Bila je greška, pomirite se sa tim. Igram da bih se takmičio". Dončić je potom na konferenciji rekao da mu je Moris tokom meča govorio ružne stvari, kao i da nema nameru da priča sa njim.

"Video sam, da. Logično, ja imam svoje mišljenje. Nadam se da nije bilo namerno: Recite mi šta vi mislite jer će svi imati svoj stav? Ne želim da razgovaram sa njim. Tokom celog meča mi je govorio ružne stvari i jednostavno ne želim da razgovaram sa njim. Samo se nadam da nije bilo namerno, jer ako jeste to je zaista ružno", rekao je Dončić.

Naredni duel ovih rivala na programu je u petak od 03.00.

Pročitajte još
* Novi sraman potez uperen ka Luki Dončiću VIDEO

* Dončić solidan, a Klipersi brutalni! VIDEO

* Dvostruki aršini rasizma VIDEO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: