"Kad Van Dajk vredi 80m€, Kutinjo mora duplo više"

Jedan od najboljih vezista poslednje dve decenije Andrea Pirlo smatra da transfer Filipea Kutinja u Barselonu za 160 miliona evra nije previsok.

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.01.2018.

15:15

Getty Images

Bivši fudbaler Intera, Milana i Juventusa ističe da Kutinjo mora da vredi duplo više nego najskuplje plaćeni defanzivac svih vremena, Van Dajk, koga je Liverpul doveo iz Sautemptona za 80 miliona evra.

"Danas se izdvaja ludi novac za transfere, Kutinjov prelazak u Barselonu je u skladu sa tim. Ako van Dajk vredi 80 miliona, onda Filipe mora duplo više. To je pošteno", rekao je Pirlo za Skaj Italiju.

Kutinjo je izdejstvovao transfer u Barselonu za 160 miliona, što je treći najveći ikada iza Nejmara da Silve i Kilijana Mbapea, tako što nije želeo da igra za ekipu sa Enfilda.

Dogovorio je ugovor na pet i po godina i kompletirao udarnu "četvorku" Barselone sa Lionelom Mesijem, Luisom Suaresom i Usmanom Dembeleom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: