Džejms prvi put izbačen sa parketa, Lav ga odmenio

Klivlend Kavalirsi savladali su Majami Hit 108:97 u meču koji je obeležilo isključenje Lebrona Džejmsa.

Izvor: AK

Sreda, 29.11.2017.

08:39

Džejms prvi put izbačen sa parketa, Lav ga odmenio
Foto: Getty images

"Kralj" je izbačen iz igre prvi put u svojoj karijeri (1.082 utakmice) tokom trećeg perioda zbog urlanja na sudiju Kejna Ficdžeralda.

Kavsi su u tom trenutku vodili 23 poena razlike najviše zahvaljujući Kevinu Lavu koji je postigao 38 poena uz devet skokova.

Džejms je u trenutku izbacivanja iz igre imao 21 poen, 12 skokova, šest asistencija i pet ukradenih lopti protiv bivšeg tima.

Odličan protiv ekipe u kojoj je stekao reputaciju superstara bio je i Dvejn Vejd sa 17 poena, pet skokova i četiri proigravanja, 12 je dodao Džej Ar Smit, a 11 Kajl Korver.

Hit je predvodio Dion Vejters sa 21 poenom i sedam asistencija, 19 je postigao Bam Adebajo, 15 je dodao Džoš Ričardson, 14 Džejms Džonson.

Hasan Vajtsajd je ubacio 11 poena uz 14 skokova, dok je najbolji igrač Istoka prošle nedelje Goran Dragić pogodio samo jedan od pet šuteva i meč završio sa sedam poena. Finiks Sansi su slavili u Čikagu 104:99 protiv Bulsa, a dominirao je Devin Buker sa 33 poena (5/9 trojke) uz devet skokova.

Međutim, meč je obeležila njegova blokada nad Krisom Danom nakon što je ovaj ukrao loptu Tajleru Julisu na 30 sekundi pre kraja i +5 za Sanse, pa je tako "overio" pobedu svog tima.

Pratili su ga Ti Džej Voren sa 25 poena i sedam skokova, Julis je ubacio 14 uz šest asistencija i pet skokova, dok je Aleks Len dodao 13 poena uz 18 uhvaćenih lopti.

Bulse je predvodio Džastin Holidej sa 25 poena i pet asistencija, u stopu ga je pratio Dan sa 24 poena, osam proigravanja uz po četiri skoka i ukradene lopte, dok je Lauri Markanen postigao 12 poena uz šest uhvaćenih lopti i četiri asistencije. Vašington Vizardsi su trijumfovali u Mineapolisu 92:89 protiv Minesota Timbervulvsa za koje zbog povrede nije igrao Nemanja Bjelica.

U odsustvu Džona Vola istakao se Oto Porter sa 22 poena i osam skokova, uključujući skok-šut sa skoro sedam metara za 91:89.

Nije imao dobru podršku ostalih startera (Gortat 9, Bil 8, Fejzer i Moris po 2 poena), ali jeste saigrača sa klupe Kelija Ubrea sa 16, te Majka Skota i Džodija Miksa sa po 12 poena.

U ekipi Vulvsa najbolji je bio Karl-Entoni Tauns sa 20 poena i 17 skokova, a po dabl-dabl su zabeležili još Taž Gibson sa 16 poena i 11 uhvaćenih lopti, te Džimi Batler sa 17 poena i deset asistencija uz sedam skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: