Odbojkašice za vikend imaju test pred finale GP

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije odigraće za vikend u Čangšuu kontrolni meč sa selekcijom tog regiona u sklopu priprema za finalni turnir Gran Prija

Izvor: B92

Sreda, 26.07.2017.

12:08

Odbojkašice za vikend imaju test pred finale GP

Izabranice selektora Zorana Terzića su u Čangšu stigle odmah posle turnira trećeg vikenda Gran Prija u Hongkongu te će kao deo priprema za vikend odigrati kontrolni meč sa selekcijom tog kineskog regiona, navodi se u saopštenju Odbojkaškog saveza Srbije.

"Imali smo sreće što smo u Kini, što nam je Savez obezbedio da budemo blizu grada gde se održava fajnal-siks. To nam jako znači, imaćemo mini pripreme i sigurno da je to jedan korak ispred svih ekipa koje nisu ovde", rekla je odbojkašica Ana Bjelica.

Srbija će ostati u Čangšuu do 31. jula, kada je predvidjen polazak u Nandjing na finalni turnir. Finalni turnir Gran Prija je na program od 2. do 6. avgusta u kineskom gradu Nanđing.

"Jako je teško psihički, jer ćemo pet nedelja biti van Srbije, ali je jako dobro za nas jer ćemo moći da se prilagodimo, da formu dignemo na još viši novo i da zasijamo na fajnal-siksu kako bi trebalo", dodala je Bjelica.

Srbija će igrati u Grupi J sa SAD i Italijom, dok će u K grupi igrati Kina, Brazil i Holandija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: