Grbić: Da nije bilo reakcije, zabrinuo bih se

Selektor Srbije Nikola Grbić rekao je da je očekivao reakciju ekipe i pobedu nad Kanadom posle neočekivanog poraza od Belgije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.06.2017.

09:03

Grbić: Da nije bilo reakcije, zabrinuo bih se

Srbije je pobedila Kanadu sa 3-1 (25:23, 25:21, 20:25 25:20), u trećem kolu Grupe B prvog vikenda Svetske lige.

"Da nije bilo reakcije, malo bih se zabrinuo. Očekivana reakcija od ekipe, ne samo kao što je naša, već svakog tima koji jedan meč odigra ispod svog preopznatljivog nivoa. Ako bih smeo da kažem, ovo je bila neka reakcija ponosa i inata", rekao je Grbić

Grbićev tim je dan ranije neprijatno iznenadio maksimalnim porazom od Belgije.

"Ta utakmica je pogrešan korak svih. To je meč u kom nije bilo energije i koncentracije. Nadam se naučili lekciju i je nećemo ponoviti", dodao je selektor Srbije.

Najefikasniji igrač u današnjoj pobedi nad Kanadom, Aleksandar Atanasijević rekao je da pobeda ima veliki značaj u borbi za fajnal-siks.

"Znali smo da će biti preteška utakmica. Današnja odbojka je takva da protiv svakog protivnika moraš da pružiš više od 100 odsto mogućnosti. Kanada je možda lošije rangirana od nas, ali je odgirala fantastiačn meč. Mi smo im dozvolili da se vrate u meč greškama u trećem setu, ali smo na kraju došli do bitne pobede u borbi za fajnal-siks", rekao je Atanasijević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: