"Lebron bi Severnu Karolinu učinio plej-of ekipom"

Bivši NBA igrač Keron Batler smatra da je Lebron Džejms toliko dominantan, da bi šampiona NCAA Severnu Karolinu učionio plej-of kandidatom da se takmiče u NBA.

Izvor: PT

Sreda, 26.04.2017.

16:27

Getty Images

Univerzitet Severna Karolina pobedila je u velikom finalu Gonzagu, a dvostruki Ol-star Batler, dao je zanimljivu izjavu povodom dominacije “Kralja“ Džejmsa.

“Da se Severna Karolina takmiče u NBA, Lebron bi ih učinio plej-of kandidatom“, rekao je šampion NBA sa Dalasom 2011. godine.

Batler je tokom karijere promenio čak devet ekipa, najbolje partije je pružao u Vašingtonu gde je dva puta biran u Ol-star timove, 2007. i 2008. godine, dok je 2011. uspeo da dođe do NBA prstena sa Dalasom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: