Plivačima paraolimpijcima medalja u Hrvatskoj

Paraolimpijska plivačka reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju u štafeti na 50m slobodno na Otvorenom prvenstvu Hrvatske za osobe sa invaliditetom.

Izvor: B92

Nedelja, 05.02.2017.

19:47

Plivačima paraolimpijcima medalja u Hrvatskoj
Foto: Getty images

Medalju su izborili plivači Nemanja Tadić, Nemanja Panović, Stevan Nakić i Nikola Ljubisavljević.

"U pojedinačnoj konkurenciji najbliži medalji bio je naš plivač Nemanja Tadić. On je u konkurenciji 32 plivača ostvario četvrto mesto u disciplini 100 metara ledjno", rekao je agenciji Beta seklektor reprezentacije Srbije Boris Malešević.

Na Otvorenom međunarodnom prvenstvu Hrvatske, dodao je Malešević, takmičilo se 150 najboljih plivača paraolimpijaca iz sedam evropskih zemalja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: