Nova vest
Zimski sportovi

Nedelja, 14.02.2010.

04:44

Pobede hokejašica Kanade i Švedske

Ženska hokejaška reprezentacija Kanade na najbolji način je krenula u odbranu olimpijskog zlata ubedljivom pobedom nad Slovačkom sa 18:0.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kanađanke, koje su se pre četiri godine u Torinu okitile titulom olimpijskih šampionki, su u okviru prvog kola grupe A slavile ubedljivo, dok su u drugom meču odigranom u subotu Šveđanke, aktuelne vicešampionke, slavile rezlultatom 3:0 protiv Švajcarske.

U pobedi Kanade nad Slovačkom po tri gola su postigle Šeri Pajper i Megan Agosta, po dva puta su se u strelce upisale Hejli Irvin, Karla Mekleod i Đina Kingsburi, a po jednom Karolin Olet, Mari-Filip Pulin, Sara Vejlankort, Kolin Sostoriks, Džejna Hevord i Tesa Bonom. Kod Šveđanki protiv Švajcarske golove su postigle Erika Uden Johanson, Tina Enstrom i Danijela Rundkvist.

U narednom kolu grupe A, koje je na programu u ponedeljak, sastaju se Švajcarska – Kanada i Švedska – Slovačka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

43 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu