Nova vest
Košarka

Petak, 27.08.2010.

13:40

Virtuelni selektor: Možete prijaviti 3 tima!

Zbog promena u sastavima reprezentacija pred sâm istek roka, dozvoljeno je prijaviti po tri (3) tima za igru Virtuelni selektor.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Tako će i igrači koji su u svojim ranije prijavljenim timovima imali igrače odbačene sa spiska moći da ravnopravno učestvuju.

Rok za prijavu završnog sastava za Mundobasket u Turskoj istekao je 48 sati pred početak takmičenja, pa su mnogi ranije prijavljeni učesnici u tim uvrstili igrače koji su otpali u četvrtak. Smatramo da smo tako doprineli punoj regularnosti takmičenja.

Igra "Virtuelni selektor" je već deveti put pred vama. Vaš zadatak je da sastavite petorku od igrača, za koje verujete da će imati dobar učinak na prvenstvu sveta.

Svaki njihov doprinos na svakoj utakmici se boduje – pozitivne bodove donose poeni, skokovi, asistencije, ukradene lopte, blokade; negativne donose izgubljene lopte i svi promašaji.

Igrajte se sa nama.

B92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu