Nova vest
Tenis

Petak, 05.05.2017.

15:30

Novakova odluka je razumljiva, ali...

Kao grom iz vedra neba – tako bi mogla da se definiše odluka Novaka Đokovića da prekine saradnju sa celokupin stručnim štabom.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Novakova odluka je razumljiva, ali...
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Đoković je saopštio da se dogovorio sa trenerom Marijanom Vajdom, kondicionim trenerom Gebhartom Fil Gričem i fizioterapeutom Miljanom Amanovićem da zaključno sa Masters turnirom u Monte Karlu okončaju višegodišnju saradnju.

Za razliku od raskida sa Borisom Bekerom, o kojem se spekulisalo nekoliko dana i koji je mogao da se pretpostavi, Novakovo saopšenje u petak u podne niko nije očekivao.

"Beskrajno hvala Marjanu, Džidžiju i Miljanu, na deceniji prijateljstva, požrtvovanosti, profesionalizmu i posvećenosti mojim ciljevima u karijeri. Bez njihove podrške ne bih ostvario ovako velike rezultate u tenisu. Svestan sam da su živeli za mene i da su sve podređivali mojim uspesima i ostvarenju mojih snova. Bili su moja snaga i davali su mi uvek vetar u leđa. Nije ovo bila laka odluka, ali zajedno smo osetili da nam je potrebna promena. Veoma sam zahvalan i ponosan na naš odnos i neraskidivu vezu koju smo izgradili tokom godina, zasnovanu na ljubavi, poštovanju i razumevanju. Oni su moja porodica i to se nikad neće promeniti", navodi se u saopštenju srpskog tenisera.

Kompletan tekst našeg Nikole Đukića pročitajte u rubrici TEME.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu