Nova vest
Tenis

Utorak, 17.03.2015.

09:06

Novak: Sa Iznerom odlučuju nijanse

Novak Đoković priznaje da se mučio u meču sa Albertom Ramosom, a očekuje težak posao u meču sa Džonom Iznerom u osmini finala turnira u Indijan Velsu.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images
Beta/AP

“Nisam igrao dobro kao u prvom kolu, to je sigurno, ali pobeda je pobeda“, rekao je Đoković, koji je u meču sa Ramosom dva puta izgubio servisa i napravio je 32 neiznuđene greške, uz 18 vinera.

“Mučio sam se mnogo, imao neke neiznuđene greške, nisam se osećao baš najbolej na osnovnoj liniji. Ali pri kraju meča je bilo bolje i nadam se da će se tako nastaviti u sledećem meču. Moram da poradim i da smanjim greške u narednom meču“, kaže Novak posle trijumfa nad Ramosom.

Đoković nastoji da u Indijan Velsu osvoji četvrti trofej, posle titula, 2008, 2011. i 2014. godine. Sledeći na tom putu stoji mu Džon Izner.

“Protiv njega će biti totalno drugačiji meč, neće biti toliko razmena sa osnovne linije. Biće mnogo servisa i riterna i moram da se spremim za bitku u kojoj će nekoliko poena rešiti meč. On ima odličan servis, cela igra mu zavisi od njega. Ako ubacuje prvi servis u visokom procentu, može da pobedi bilo koga na bilo kojoj podlozi. Ako bude imao dobar dan na servisu, biće mi veoma teško“.

Izner nije u pravoj formi u poslednje vreme, ali uvek na domaćem terenu igra vrlo dobro – sada je pobedio Kevina Andersona i peti put se u Kaliforniji plasirao u osminu finala.

Prošle godine Novak je pobedio Iznera u polufinalu, ali jedan od dva poraza od Amerikanca doživeo je baš u Indijan Velsu, 2012. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu