Nova vest
Tenis

Četvrtak, 18.09.2014.

20:00

"Dobar žreb ako ne igra Đoković"

Hrvatski teniser Borna Ćorić smatra da nacionalni tim može da pobedi selekciju Srbije ukoliko u protivničkom sastavu ne bude prvi reket sveta Novak Đoković.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

U Dubaiju je žrebom je odredjeno da se teniseri Hrvatske i Srbije sastanu sledeće godine u 1. kolu Svetske grupe Dejvis kupa, a domaćin duela koji je na programu od 6. do 8. marta biće Srbija.

"Žreb je dobar ako ne bude igrao Novak Đoković. No, čak i ako igra mislim da svejedno možemo da se nadamo ukupnoj pobedi, s obzirom na formu Marina Čilića. Pokazao je da može pobediti i najbolje. Sigurno će biti teško, no ako u sastavu Srbije ne bude Đoković mislim da ćemo imati velike šanse za pobedu", izjavio je Ćorić za hrvatski portal Index.hr.

U jedinom dosadašnjem dvoboju Hrvatske i Srbije u Dejvis kupu, pre četiri godine u Splitu, Đoković je predvodio srpski tim do ubedljive pobede u četvrtfinalu (4:1).

Bolji iz meča Srbija - Hrvatska plasiraće se u četvrtfinale Svetske grupe, gde će od 17. do 19. jula igrati sa pobednikom susreta Argentina - Brazil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Tenis

Endi Mari se vraća

Britanski teniser Endi Mari vratiće se na teren sledeće sedmice na ATP čelendžeru u Bordou, preneli su britanski mediji.

Beta

14:50

6 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu