Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 07.04.2014.

11:11

Mari: Razočaran sam u sebe

Najbolji britanski teniser Endi Mari rekao je da je razočaran u sebe pošto nije uspeo da svoj Dejvis kup tim odvede u polufinale elitnog takmičenja.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Britanci su u četvrtfinalu poraženi od Italijana, koji su pred poslednji dan gubili sa 2:1. Međutim, prvo je Mari u Napulju izgubio od Fabija Fonjinija sa 6:3, 6:3, 6:4, da bi Džejms Vord bio poražen od Andreasa Sepija sa 6:4, 6:3, 6:4.

To znači da će se Italija u polufinalu sastati sa Švajcarskom, dok će drugi par činiti Francuska i Češka.

Fabio je igrao odlično u bitnim trenucima i to je na kraju odlučio”, rekao je Mari, “Kada sam imao prilike bio sam malo razočaran u sebe i nisam mogao da ih iskoristim. Kada je on imao svoje bio je izvanredan i svaka mu čast”, naglasio je Mari.

Mari je takođe pohvalio atmosferu u Napulju, ali je i izrazio nezadovoljstvo time što je Korado Baracuti, selektor Italije, govorio dok je on servirao. Međutim, nije želeo da za poraz okrivi bučnu publiku, već bolju igru protivnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu