Nova vest
Tenis

Četvrtak, 01.04.2010.

22:10

Venus prva finalistkinja u Majamiju

Amerikanka Venus Vilijams izborila je plasman u finale turnira u Majamiju pobedom nad Marion Bartoli iz Francuskinje sa 6:3, 6:4.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Starijoj od sestara Vilijams to je bio 15 uzastopni trijumf, a ona će se u borbi za titulu sastati sa pobednicom duela između Belgijanki Žastin Enan i Kim Klajsters, koje će na teren izaći od 21 čas po lokalnom vremenu, odnosno tri ujutru u petak po srednjeevropskom.

Vilijamsovu, koja je pobedila Bartolijevu i u finalu Vimbldona 2007. godine, samo jedna pobeda deli od trijumfa na trećem turniru zaredom pošto je u poslednjih nekoliko nedelja osvojila titule u Dubaiju i Akapulku.

Amerikanka je od početka susreta dominirala u meču sa Francuskinjom i lako je došla do vođstva u setovima, dok je u drugom uspela da se vrati posle brejka Bartolijeve i trijumfuje posle jednog sata i 30 minuta.

Presrećna sam što sam ušla u finale, ali to mi nije dovoljno. Želim titulu“, rekla je Vilijamsova, koja je svoju poslednju od tri titule u Majamiju osvojila 2001. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu