Nova vest
Tenis

Subota, 27.03.2010.

16:25

Majami: Ispao i Tipsarević

Srpski teniser Janko Tipsarević izgubio je u drugom kolu turnira serije 1000 u Majamiju od Nemca Filipa Pečnera sa 2:0, po setovima 6:4, 6:0.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Tipsarević se u prvom setu dobro držao, ali je izgubio svoj servis, a samim tim i set u desetom gemu. U drugom setu srpski teniser potpuno je pao i Pečner je posle 58 minuta došeo do vredne pobede.

Srpski tenis je tako u Majamiju ostao samo sa Jelenom Janković i Anom Ivanović u pojedinačnoj konukreniciji, pošto su i Novak Đoković i Voktor Troicki na startu ispali.

U subotu će na teren još dva srpska predstavnika. Protivnica Ane Ivanović u trećem kolu je šesti nosilac Agnješka Radvanska. Taj meč se igra na terenu broj dva i treći je po redu (program počinje od 16 časova po našem vremenu). Dušan Vemić se u paru sa Ivom Karlovićem sastaje sa Damom i Polašekom u meču koji zbog kiše nije odigran u petak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu