Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 25.02.2008.

19:08

Ivanovićeva ipak igra u Dubaiju?

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Druga igračica sveta Ana Ivanović samouverena je da može brzo da se oporavi od povrede zgloba i da se u najboljem svetlu prikaže na turniru u Dubaiju. Finalistkinja Australijan Opena morala je da se povuče sa prošlonedeljnog otvorenog prvenstva Katara pošto je pala tokom meča drugog kola. Ipak, posle brojnih tretmana, Srpkinja je bila spremna da izađe na teren i vežba u ponedeljak.

"Mnogo je bolje. Sada mogu da hodam bez bolova i to je velika stvar. Nekoliko noći nisam spavala i imala sam brojne terapije. Morala sam da stalno držim led na tom mestu, ali mi je to definitivno pomoglo da se brzo oporavim", rekla je Ivanovićeva.

"Juče ujutro nije bilo tako dobro, ali je popodne situacija bila mnogo bolja. Šanse da zaigram ovde su preko 50 odsto", zaključila je najbolje plasirana srpska teniserka.

Ona bi u drugom kolu trebalo da se sastane sa pobednicom duela Nikol Vaidišove i igračice iz kvalifikacija.

U prvom kolu Jelena Dementijeva je pobedila Pati Šnider sa 7:5, 6:0. Dinara Safina je bila bolja od Selime Sfar sa 6:1, 6:3, dok je Marija Kirilenko izgubila od Alone Bondarenko sa 3:6, 6:3, 6:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu