Nova vest
Tenis

Utorak, 04.11.2008.

17:05

Doha: Pobeda Zvonareve

U prvom meču 1. kola završnog WTA turnira koji se održava u Dohi, Ruskinja Vera Zvonareva pobedila je svoju sunarodnicu Svetlanu Kuznjecovu rezultatom 6:2, 6:3.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Deveta teniserka sveta od početka do kraja meča diktirala je tempo i potpuno kontrolisala rezultat i na kraju stigla do pobede lakše nego što je moglo da se očekuje. Na taj način Zvonareva je samo potvrdila da se nalazi u izvanrednoj formi i da će biti teška protivnica Jeleni Janković i Ani Ivanović, koje se nalaze u istoj grupi.

U drugom meču dana sastaće se Janković i Ivanović i pobednica tog dulea steći će velike izglede da se plasira u polufinale. Poražena će morati da dobije mečeve protiv Zvonareve i Kuznjecove da bi stigla do završnice turnira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Tenis

U 3.10 za Jumu

Kao u čuvenom vestern filmu, u kojem je u glavnoj roli bio Rasel Krou, daleko poznatiji po svom "Gladijatoru", tako je i Novak Đoković bio zvezda večeri Parizu.

Zoran Kecman

17:55

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu