Nova vest
Tenis

Utorak, 01.07.2014.

20:58

Dezorijentisana Serena predala dubl

Amerikanka Serena Vilijams predala je meč dublova na Vimbldonu nakon nekoliko bizarnih duplih servis grešaka.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Očigledno dezorijentisana Serena, je još pre početka meča sa sestrom Venus protiv Kristine Baroi i Stefani Fegel delovala neraspoloženo.

Loptice su proletale pored nezainteresovane Serene, koja je potom u prva tri gema napravila tri duple servis greške šaljući lopticu ili u mrežu ili na osnovnu liniju.

Nakon druge greške čak je i glavni sudija Kader Nuni sišao sa stolice i razgovarao sa Amerikankom, meč je nastavljen, ali je Serena opet očajno servirala.

Potom je sela na stolicu pored sestre i spustila glavu u šake i skoro zaplakala, dok je sa njom razgovarao njen medicinski tim.

Nakon toga, meč je prekinut, a pobeda dodeljena protivnicama sestara Vilijams. Zvanično, Serena je meč morala da preda zbog virusa koji joj pravi zdravstvene probleme.

"Žao mi je, ne mogu da nastavim takmičenje. Jutros sam zaista mislila da mogu, jer želim da se borim, ali ovo je izvuklo sve iz mene", rekla je Serena.

Vilijamsova je sa Vimbldona ranije eliminisana i u singlu, već u trećem kolu bolja od nje bila je Francuskinja Aliz Korne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu