Đoković: Ne razumem publiku

Novak Đoković neočekivano je završio nastup na Mastersu u Madridu u drugom kolu, a pored poraza Đoković je u prestonici Španije morao da se nosi i sa publikom.

AK
Podeli

Bolji od Đokovića bio je Bugarin Grigor Dimitrov u tri seta, a domaći gledaoci su tokom tri sata borbe često zviždali našem teniseru.

"U prvom setu prilikom svake tesne odluke, kad god sam išao da pogledam gde je pala lopta i dolazio i sudija, zviždali su mi. Ne vidim koji je rezlog za to. Nisam radio ništa loše", rekao je Đoković.

"Ne razumem zašto su se okrenuli protiv mene, koji je razlog, ali kako je tako je. Ja sam profesionalac, nije mi se dogodilo ovo prvi put", dodao je srpski teniser.

Publika je bila nezadovoljna i kada je Novak tražio medicinski tajm-aut nakon što je iskrenuo već povređeni zglob.

"Do subote nisam znao da li ću da igram zbog zgloba. Ništa se nije dogodilo kada sam iskrenuo zglob jer sam bio dobro zaštićen, to je jedina dobra stvar, što nisam pogoršao povredu pred Rim i Pariz. Nisam se dobro spremio, ne tražim opravdanje, bio je bolji igrač i čestitam mu", rekao je Đoković.

Đoković je tokom meča nekoliko puta bio nezadovoljan odlukama linijskih sudija.

"Ne želim da pričam o tome. Lopte su bile veoma, veoma blizu. Mislio sam da su izašle, ali, ok. To je odluka glavnog sudije i ja to poštujem. Kada vidim jasan trag lopte priznam poen. Nisam nikad radio drugačije u svom životu. Ja sam iskren. Ako vidim da je lopta bila unutra, ja igram, ako je blizu, zovem sudiju", zaključio je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 60 idi na stranu