Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 25.03.2013.

09:13

Novak požurio, pa gledao Majami

Prvi reket sveta Novak Đoković rutinski je došao do plasmana u osminu finala Mastersa u Majamiju, a potom je stigao i da ode na utakmicu aktuelnih NBA šampiona.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Đoković se odmah po završetku meča sa Indijcem Somdevom Devermanom sa 6:2, 6:4 uputio ka domu igrača Majami Hita, koji su pobedom nad Šarlotom sa 109:77 ostvarili 26. trijumf u nizu.

Pre samog meča, srpski teniser je na društvenoj mreži Tviter napisao da žuri na utakmicu Hita, uz komentar da šampioni jure nastavak niza nepobedivosti i da on vrlo dobro zna kako je to.

Tokom utakmice, Đoković je postavio nekoliko slika na brojnim društvenim mrežama, kao i video, a iako su junaci večeri bili Lebron Džejms i ostali igrači Majamija, i prvi reket sveta je bio u centru pažnje. Novak je meč posmatrao iz prvog reda, a u pauzama je delio autograme, kao i teniske lopte i družio se sa maskotom šampiona najjače lige na svetu.
 


 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu