Nova vest
Košarka

Sreda, 03.09.2014.

13:35

Bogdan: Igranje sa Teom ostvarenje sna

Bogdan Bogdanović rekao je danas da nije verovao da će jednog dana igrati sa Milošem Teodosićem u dresu nacionalnog tima.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bivši bek Partizana bio je oduševljen trojkom kojom je u poslednjoj sekundi Teodosić doneo Srbiji pobedu nad Španijom na SP u Turskoj 2010.

"Bio sam van sebe zbog tog koša i pobede. Četiri kodine kasnije na sledećem šampionatu, igram u timu sa Milošem i mogu da kažem da mi se ostvario san", napisao je Bogdanović na blogu Evrolige.

Srbija je na startu novog Mundobasketa pobedila Egipat i Iran, izgubila je od Francuske, a važan meč igra u sredu sa Brazilom.

"Pobedom protiv Irana obezbedili smo plasman u narednu rundu takmičenja. Najteži meč do sada odigrali smo protiv Francuske i nismo imali sreće na kraju. Predstoje nam dve utakmice u grupi, od cega je ključna protiv Brazila. Ako pobedimo najverovatnije ćemo biti drugi, u protivnom četvrti. Poslednji meč u grupi igramo protiv Španije, koja nas je eliminisala prošlog leta na prvenstvu Evrope. Moramo da budemo spremni i za taj meč", poručio je Bogdanović.

On je dodao da su poslednja tri meseca bila izuzetno važna za razvoj njegove karijere.

"Prvo su me evroligaški treneri izabrali za Zvezdu u usponu, zatim sam sa Partizanom osvojio titulu u prvenstvu, potpisao za Fenerbahče što je velika promena, jer ću prvi put u karijeri igrati za neki inostrani klub. Izabran sam na NBA draftu i sada sam u Granadi na Svetskom prvenstvu, igram protiv košarkaša kojima sam se divio kao dečak", istakao je Bogdanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve