Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.07.2010.

19:58

Maradona: "Nemam energije ni za šta"

Selektor Argentine Dijego Armando Maradona teško je podneo katastrofalni poraz protiv Nemačcke u četvrtfinalu prvenstva sveta u Južnoj Africi rezultatom 4:0.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Osećam se kao da me je neko pesnicom tresnuo po licu. Nemam više energije ni za šta", slikovito je Maradona opisao svoje stanje.

Jedan od najvećih fudbalera svih vremena istakao je da mu je taj poraz jedan od najtežih trenutaka u zivotu.

"Možda mi je jedino bilo teže u trenutku kada sam završio fudbalsku karijeru. Ipak, tada sam bio mlad i lakše sam podneo rastanak sa fudbalom, a sada sa 50 godina sve se mnogo teže podnosi", rekao je Maradona i ponovo naglasio da "niko ne može da podnese poraz od 4:0".

Selektor "gaučosa" je napomenuo da razmišlja i o ostavci.

"Treba mi vremena da o svemu razmislim i o daljoj karijeri porazgovaram sa svojom porodicom, igračima i čelnicima federacije. Ta odluka zavisiće od mnogo stvari", istakao je Maradona.

On je rekao da je uoči utakmice protiv Nemačke "dobro analizirana igra Pancera".

"Pročitali smo im igru, ali su oni s puno samopouzdanja ušli u utakmicu, kontrolisali loptu i realizovali sve šanse koje su im se ukazale. I pored svega smatram da su moji igrači pružili dobru partiju. Imam puno poverenje, ne samo u njih, već i u čitav stručni šstab. Ukoliko se desi da odem iz reprezentacije, želeo bih da ovi igrači nastave istim putem", rekao je Maradona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve