Nova vest
Fudbal

Petak, 25.06.2010.

14:53

Utakmice SP u 3D tehnologiji u "Koloseju"

Direktan prenos najznačajnijih utakmica Svetskog kupa u JAR ljubitelji fudbala moći će od ponedeljka da prate u beogradskom bioskopu "Kolosej" u 3D tehnologiji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Osim u Ljubljani, Mariboru i Zagrebu, prenos utakmica u 3D tehnologiji moći će da se gleda i u "Koloseju" u šoping centru Ušće.

Kompanija SBB je u saradnji sa Eutelsatom, putem svoje Total TV regionalne satelitske platforme i kanala Sport klub, omogućila fanovima fudbala da prvi put na taj način prate prenos jednog sportskog događaja.

Kako je Tanjugu objasnila predstavnica "Koloseja" Ivana Kojić, još nije poznata cena ulaznica, ali će se razlikovati od regularne cene bioskopske ulaznice, zbog dužine trajanja utakmica, pauze, kao i pogodnosti koje će biti obezbeđene posetiocima.

Utakmice će se prenositi u najvećoj sali bioskopa "Kolosej", koja ima 404 mesta, a biće dozvoljeno i unošenje piva.

Organizatori su, prema rečima Kojićeve, pripremili iznenađenja i poklone za ljubitelje fudbala koji dođu u "Kolosej".

Prvi prenos je na programu 28. juna u 20,30 časova, kada je na programu jedna utakmica osmine finala, a slede četvrtfinalne utakmice, polufinale, meč za treće mesto i finalna utakmica, koja je na programu 11. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu