Nova vest
Fudbal

Nedelja, 13.06.2010.

13:57

Rehagel: "Moramo da naučimo lekciju"

Selektor reprezentacije Grčke Oto Rehagel izjavio je da igrači moraju da poštuju dogovor iz svlačionice ili će završiti takmičenje na SP već posle prvog kruga.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Grčka je izgubila sa 2:0 od Južne Koreje u prvom kolu B grupe Mundijala. Sledeći protivnici Grcima su Argentina i Nigerija.

"Moramo racionalno da analiziramo poraz i da naučimo lekciju. Sledeća dva protivnika biće još jača i ako budemo igrali bez koncentracije u odbrani, praktično ćemo poklanjati golove".

Nemački stručnjak najavio je da bi u drugom kolu protiv Nigerije na klupu mogao da se preseli kapiten Jorgos Karagunis.

“Karagunis praktično nije ni učestvovao u igri. Falila mu je pokretljivost i zato sam ga zamenio u poluvremenu. Moj posao je da reagujem brzo i pokušam da ispravim ono što ne valja", rekao je Rehagel.

Grčkoj je ovo drugo učešće na Svetskim prvenstvima. Pre 16 godina u SAD ova selekcija nije postigla gol u tri utakmice, uz gol-razliku 0-10.

"Nemamo mnogo izbora. Jedino što možemo da uradimo u sledećoj utakmici jeste da napadnemo svim silama", kaže igrač sredine terena Grčke Aleksandros Ciolis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu