Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.06.2010.

13:02

I Vilson Palasios u društvu Balaka, Esijena, Ferdinanda... ?

Vilson Palasios mogao bi da postane još jedno poznato ime koje će zbog povrede propustiti Mundijal.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Palasio se povredio na prijateljskoj utakmici sa Rumunijom (0:3) i njegovo odsustvo bi bilo veliki udarac za selekciju Hondurasa čija je on prva zvezda.

Palasiosu je povređena cevanicu i direktno je prebačen u bolnicu u Austriji gde će biti obavljeno snimanje. Lekar nacionalnog tima Hondurasa Raul Peres odbio je da spekulise o težini Palasiosove povrede.

Honduras se na Svetskom Prvenstvu takmiči u Grupi H sa Čileom, Švajcarskom i evropskim šampionom, Španijom.

Vezni igrač Totenhema bio je centrala figura i oslonac Hondurasa u pokušaju da ova centralnoamerička država u svom tek drugom nastupu na Mundijalima, prođe grupnu fazu.

Palasios se je tako postao još jedno ime iz Premijer lige koje sigurno ili gotovo sigurno propušta Svetsko Prvenstvo, posle Čelsijevog kvarteta Mihael BalakMikael EsijenDidije Drogba - Džon Obi Mikel, kao i kapitena reprezentacije Engleske, Rija Ferdinanda. Pod velikim znakom pitanja je i Arjen Roben, reprezentativac Holandije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu