Dnevnik: Poslednje javljanje iz Sočija

Tokom trajanja Zimskih olimpijski Igara specijalno za B92 dnevnike iz Sočija pisali su Marija Milovanović, koordinator za odnose sa javnošću Olimpijskog komiteta Srbije, srpski skijaš Marko Vukićević i naša snouborderka Nina Micić. Igre u Sočiju zatvorene su u nedelju, a iz Rusije se sa poslednjim utiscima javlja Marija Milovanović.

Izvor: Marija Milovanoviæ

Ponedeljak, 24.02.2014.

21:29

Default images

XXII Zimske olimpijske igre u Sočiju svečano su zatvorene. Bilo je ovo napornih i uzbudljivih 17 dana i sada je vreme da se sumiraju utisci.

Mislim da se svi mi koji smo boravili u Sočiju slažemo da su organizatori odradili odličan posao i postavili standarde koje je teško nadmašiti. Sva borilišta su bila fenomenalna i zaista je sjajno iskustvo biti deo ovakvog sportskog takmičenja.

Olimpijski tim Srbije je poslednjeg dana takmičenja proslavio i 104. rođendan Olimpijskog komiteta Srbije, a poseban gost bio je premijer Srbije Ivica Dačić, koji je zajedno sa olimpijscima obeležio taj dan.

Što se same ceremonije zatvaranja Igara tiče, ona je nadmašila čak i ceremoniju otvaranja, koja je zaista bila fenomenalna, i sve prisutne ostavila bez daha. Rusi su još jednom prikazali raskoš svoje baletske i književne tradicije i napravili spektakl koji će svi dugo pamtiti.

Tim Srbije je spreman za povratak kući i, iako je našim olimpijcima pomalo krivo što je Olimpijskim igrama došao kraj, ipak jedva čekaju da se vrate u svoju zemlju onima koji su ih bodrili tokom celog trajan ja Igara.

Olimpijske igre su nekome donele suze, nekome radost ali će svakako svima ostati u nezaboravnom sećanju.

Puno pozdrava iz Sočija,
Marija

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: