Nova vest
Rukomet

Sreda, 03.02.2016.

08:43

Manaskovu oštećen auto, Stoilov napadnut

Nepoznati napadači oštetili su automobile dvojice makedonskih sportista, rukometnog reprezentativca Dejana Manaskova I fudbalera Nikole Tripunovskog.

Izvor:

Autor:

Manaskovu oštećen auto, Stoilov napadnut

Kako prenosi televizija Telma, oštećena je hauba mercedesa rukometaša, a policiji je prijavljeno i oštećenje šofešajbne fudbalera Tripunovskog.

Policija je potvrdila da su u utorak ujutru u 4.15 ošteđena dva autombila u jednoj ulici u skopskoj opštini Centar i saopštila da traži napadače.

Šteta na vozilima je izazvana bertonskim pločama koje su bacilli nepoznati napadači. Prijavljeno je oštećenje autombila Mercedes čiji je vlasnik D.M. (rodjen 1992) I golf ćiji je vlasnik N.T (rodjen 1982)”, rekli su za Televiziju Telma u policiji.

Skopska policija potvrdila je i da je u isto vreme na istoj lokaciji prijavljen I fizički napad, ali da ne zna da li je povezan sa napadom na automobile.

Prolaznik je policiji javio da je video kako grupa od nekoliko ljudi tuče rukometaša Vardara i rukometnog reprezentativca Stojančeta Stoilova.

Više internet portala je prethodno javilo da su u tuči kraj Univerzalne sale u tuči povređena dvojica rukometnih reprezentativaca.

Krilo rukometne reprezentacije Makedeonije I igrač Vardara Dejan Manaskov, čiji je automobile oštećen, bio je drugi strelac na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i postigao je odlučujući gol protiv u posednjim sekundama meča sa Srbijom, koji je Makedonce odveo u drugu fazu takmičenja I kvalifikacije za Olimpijske igre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu