Nova vest
Rukomet

Nedelja, 03.05.2015.

21:00

Srbija ispustila Island u finišu

Reprezentacija Srbije remizirala je sa selekcijom Islanda 25:25 (13:11) u četvrtom kolu kvalifikacija za EURO 2016. u Poljskoj.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Orlovi su prokockali +3 na samo dva minuta pre kraja meča, na kraju branili bod u poslednjem napadu Islanđana, ali i zadržali realne šanse da se nađu na velikom takmičenju narednog januara.

Srbija 10. juna u Podgorici mora da ostane neporažena, a da potom u poslednjem kolu savlada Izrael na svom terenu kako bi došla do plasmana na Evropsko prvenstvo.

Najbolji igrač u reprezentaciji Srbije bio je kapiten Momir Ilić, koji je postigao šest golova, jedan manje dao je Dalibor Čutura, koji se nesrećno sapleo u pretposlednjem napadu Srbije, predao loptu u ruke rivalu, koji je iz kontranapada stigao do izjednačenja.

Islanđani su sa druge strane imali nešto više raspoloženih igrača. Svavarson je postigao pet, Palmarson i Sigurmanson po četriri pogotka.

U drugom meču 4. kvalifkacione grupe Crna Gora dočekuje Izrael od 20 sati.

Tabela:
Island 5 bodova
Srbija 5
Crna Gora 4 (-1)
Izrael (-1)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu