Nova vest
Rukomet

Petak, 20.12.2013.

19:45

"Hoćemo zlato, idemo do kraja"

Jedna od najboljih srpskih rukometašica Dragana Cvijić rekla je da je uverena da će naša reprezentacija osvojiti zlato na Svetskom prvenstvu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Selekcija Srbije plasirala se u finale planetarnog šampionata u našoj zemlji pobedom nad Poljskom sa 24:18, i za titulu će se boriti sa Brazilom, u nedelju od 17.15.

„Hoću zlato, ko god se plasirao u finale, pobedićemo ga“, rekla je Cvijićeva.

Cvijićeva je takođe istakla da njoj i saigračicama nije bilo lako da dođu do pobede nad Poljskom, iako rezultat tako ne govori.

Nije bilo lako, videlo se da smo istrošene, ali smo se borile, uspele smo to. Nismo svesne uspeha. Najtežim putem smo došle do finala, ali idemo do kraja“, istakla je Cvijićeva.

Selektor Saša Bošković istakao je da je prezadovoljan igrom svojih izabranica.

Daj Bože da ovako odigramo i u nedelju. Odigrali smo dobro, pokušaćemo da se osvežimo, nadam se da ćemo ovako odigrati. Hvala publici, pre svega čestitke devojkama“, rekao je Bošković.

Sanja Damnjanović je istakla da to što naš tim već ima obezbeđenu medalju ne znači da će se zadovoljiti srebrom.

Kada smo preživeli Koreju i Norvešku, možemo i do kraja da odemo. Medalju već imamo, ali nećemo se samo ovim zadovoljiti. Hvala na podršci, dođite i u nedelju“, rekla je Damnjanovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu