Nova vest
Rukomet

Subota, 13.04.2013.

09:42

Vladan Matić menja Vukovića?

Sredinom sledeće nedelje biće poznato da li će Veselin Vuković ostati selektor Srbije, a kao glavni kandidat da ga zameni pominje se Vladan Matić.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

U poslednje vreme evidentno je da postoji nerazumevanje između Vukovića i igrača, što dovodi do zaključka da je vreme za promene, posebno posle nepovoljnih rezultata u duelima sa Austrijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Danskoj.

Zbog toga mediji poslednjih dana spekulišu o tome ko bi mogao da nasledi Vukovića, a najglasnije se pominje Matić, koji je trenutno trener Celja.

Nije sa mnom niko kontaktirao, to su sve glasine i želje“, izjavio je Matić za slovenački „Planet siol“, „Ako bi se tako nešto i desilo, svakako bi moralo da bude u dogovoru sa klubom. Veoma sam zadovoljan u Celju, voleo bih da što duže vodim ovaj tim. Ne bih imao ništa protiv da ostanem još deset godina ovde“.

Rad trenera Matića najbolje poznaju dvojica naših reprezentativaca, Nemanja Zelenović i Alem Toskić, koji su pod njegovom komandom u Pivovarni. Tim srpskog trija trenutno zauzima drugo mesto u šampionatu, sa bodom manje od Gorenja, a u osmini finala Lige šampiona zaustavio ga je Hamburg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu