Nova vest
Rukomet

Subota, 02.04.2011.

22:06

Partizan u polufinalu Čelendž kupa

Rukometaši Partizana plasirali su se u polufinale Čelendž kupa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

'Crno-beli' su u revanš utakmici četvrtfinala u Atini pobedili tim grčkog AEK-a sa 24:23 (11:11).

U prvom susretu, koji je odigran pre sedam dana na "Banjici", lider na tabeli srpskog šampionata bio je bolji od Atinjana rezultatom 28:22.

"Crno-beli" su postigli najveći uspeh u međunarodnim takmičenjima u ovoj deceniji.

Poslednji put višestruki prvak naše zemlje stigao je do završnice evropskog nadmetanja1999. godine, kada je igrao u polufinalu Kupa kupova. Bolja od Partizana u dva meča bila je španska Kaha Kantabrija.

Razočarani ishodom meča gledaoci u Atini bacali su petarde, flaše i druge predmete i uleteli na teren sa namerom da se obračunaju sa gostujućim igračima.

Igrači i rukovodstvo Partizana bili su u ćošku hale i tek kada je došla policija uspeli su da udju u tunel i izadju napolje.

Partizan se u Beograd vraća u subotu uvelče.

Radnički dobio prvi meč protiv Benfike

Rukometaši Radničkog iz Kragujevca pobedili su u Lisabonu ekipu portugalske Benfike sa 29:28 (16:18) u prvoj utakmici četvrtfinala Čelendž kupa.

Revanš meč na programu je sutra od 18 časova u dvorani EDB u Lisabonu.

Ukoliko Kragujevčani, koji su bili formalni domaćini, eliminišu "orlove" srpska liga će imati dva predstavnika u polufinalu prestižnog takmičenja, s obzirom da se u narednu rundu već plasirao beogradski Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu