Nova vest
Tenis

Nedelja, 04.06.2017.

11:45

Lakost: Novak je skup; Korne: Valjda je ostalo para za druge

Direktor kompanije "Lakost" (Lacoste) Tjeri Guber rekao je da je novi ambasador ovog brenda Novak Đoković skup, ali i od neprocenjive vrednosti.

Izvor: B92

Autor:B92

Lakost: Novak je skup; Korne: Valjda je ostalo para za druge
Foto: Getty images

"Lakost" je uoči Rolan Garosa postao sponzor Đokoviću, a iako nije objavljeno koliko je ugovor vredan, spekuliše se da je jedan od najvećih u svetu tenisa.

"To je bio važan potez, on je važan ambasador. Oko godinu dana radimo na ovom projektu. On je neprocenjiv. Skup je, ali smo dobili više od igrača, čoveka čije su vrednosti slične našim, na i van terena. Ima fondaciju koja brine o deci, uvek je dostupan, nije arogantan, van terena, dok je na terenu kao lav u kavezu, ali mnogo bolji", rekao je Guber.

Dolazak Đokovića kao zaštitnog znaka "Lakost" pomalo je "zabrinuo" ostale "manekene" ovog proizvođača odeće.

"Nadam sa da je u budžetu ostalo nešto novca i za ostale igrače. Đoković mi nije omiljen igrač kao Rafael Nadal, ali mi je drago što je kompanija dovela čoveka kao što je on. Kada sam ga srela rekla sam mu: Dobrodošao u porodicu", našalila se francuska teniserka Aliz Korne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu